GAYY:n baarikierros

baarikierros1

Joukko iloisia homobaarien kantiksia ja uteliaita baarineitsyitä tutustuivat pikkulauantaisena iltana Helsingin gay-baarien kirjoon. Kierros aloitettiin sopivasti Happy Hour -aikaan Café Cavalierista, jonka intiimissä tunnelmassa parikymmenpäinen seurueemme nautti tuopposista lähekkäin ja sylikkäin. Kampista suuntasimme kohti syntistä Kalliota, jossa kävimme pikkupikaisilla legendaarisessa Bar Fairytalessa ja ei-niin-pikaisilla Terassibaarissa.

baarikierros2

Baarihyppelyä vauhditti GAYY:n kinkynen pubivisa, jonka visaisiin pähkinöihin saattoi löytää vastauksia baarien sisustukseen, henkilökuntaan tai valikoimaan tutustuen. Kierros huipentui Mann’s streetin karaokesessioihin – viimeistään Sinin vetämä Sata salamaa kohotti tunnelman kattoon. Huikeasta seurasta huumaantunut iloinen retkueemme jatkoi vielä illan pikkutunneilla ravintola dtm:ään kreisibailaamaan. Dtm:ssä palkittiin myös tiukan pubivisan voittaja Lari! Onnittelut! Ja kiitos kaikille osallistuneille!

baarikierros4

 


© GAYY ry, 2022