Otaniemi Gayday Ylihuomenna!

Tuttuun tapaan Pride-viikon sunnuntaina sateenkaaren pää löytyy Otaniemestä!Otaniemi GayDay alkaa jo perinteeksi muodostuneella ohjelmallisella pique-niquella Jämeräntaival 3:n etupihalla klo 14. Bingopalloja pyörittää ja yleisön (epä-) viihtyvyydestä huolehtii aina niin ihana ja räävitön Sanelma Hassutpallot.Myöhemmin illalla luvassa hekumallista hengailua, upeita esiintyjiä ja Otaniemen värikkäimmät bileet Jämeräntaival 3: A:ssa klo 18!

Facebook-event:
The Pride Week 2015 will culminate with a spectacular celebration when Otaniemi becomes the end of the rainbow!Otaniemi GayDay starts with a traditional picnic on the front yard of Jämeräntaival 3 at 14:00. The afternoon is hosted by the always so lovely and oh-so-obscene Sanelma Hassutpallot, who will take care of your (un)comfort and quench your bingo thirst.

Later in the evening the festival will expand to Jämeräntaival 3A at 18:00  with a promise of lust and passion, fabulous performers and the most colorful party Otaniemi has ever seen.


© GAYY ry, 2022