Remppablogi osa 1

Remontti, jota on suunniteltu jo koko syksy, aloitettiin vihdoin tammikuussa, kun saimme TTER:ltä mukavan remppa-avustuksen. Wihii kiitos TTER! Ensitöiksemme suuntasimme tietenkin rautakauppaan. Päästimme sisäiset teuvolomanit irti ja lähdimme visioimaan jännittäviä sisustusratkaisuja ennakkoluulottomasti!

Huomiomme kiinnitti aivan upea taulu Sanelman kenkäkokoelmasta - tämä on pakko saada!
Huomiomme kiinnitti aivan upea taulu Sanelman kenkäkokoelmasta – tämä on pakko saada!

Ensimmäisen rautakauppareissun jäljiltä auto täyttyi väriloistolla ja suuntasimme kohti Otaniemeä. Ei muuta kuin hommiin, totesi työnjohtaja ja kääri omat sekä muiden hihat, minkä jälkeen remppasankarit kävivät seinien kimppuun. Pensselit viuhuen maalaustalkoot jatkuivat pitkälle yöhön.

Eteisen seinän väriksi valikoitui herkullinen GAYY:n pinkki!
Eteisen seinän väriksi valikoitui herkullinen GAYY:n pinkki!

Kaapin makeover on aloitettu menestyksekkäästi! Tuskin maltan odottaa seuraavia remppatalkoita! <3

Olli


© GAYY ry, 2022