Remppablogi osa 3: Kaappi ei häpee olla hopee!

Terkkuja Rempparintamalta!

 

12787124_10153279603937175_71274149_o

Kaappi alkaa vähitellen löytämään lopullista hahmoaan, kun ahkera remppatiimimme asensi hopeanhohtoisen muovimaton lattiaan. Nyt on jokainen entisen kuivaushuoneen nuhjuisista pinnoista tuunattu GAYYn häpeilemättömään ja upeaan tyyliin sopivaksi. Maton valinta jakoi mielipiteitä, mutta remppatiimimme oli kuitenkin yhtä mieltä yhdestä asiasta: Tässä kerhotilassa käyneet muistavat käyntinsä.

kaappivalot

Seuraavana vuorossa on kerhotilan valojen asentaminen ja baaritiskin rakentaminen. Tekniikan akateemiset TEK lähti mukaan projektiin ja tuki tiskin rakentamista 500 eurolla, kiitos TEK! (Olkaa TEKin GAYY!)Tilan valaistus on tarkoitus luoda käyttämällä ainoastaan show-valoja. Lisää Kaapin rempasta lähiaikoina, stay tuned…

 


© GAYY ry, 2022