Fiiliksiä Pride-viikolta!

Helsinki Pride 2016 -viikko oli ennennäkemätön spektaakkeli niin LGBT-yhteisön kuin erityisesti siihen kuuluvien opiskelijatapahtumien kannalta, kun Aalto-yliopisto ja Helsingin yliopisto loi aivan uudenlaisen tapauksen Pride-sitsien eli Pritsien merkeissä. Samalla viikolla juhlistettiin sateenkaarihengessä myös Euro Gamesejä, jotka järjestettiin ensimmäistä kertaa koskaan Suomessa. Tapahtuma näkyikin isosti kaupungin katukuvassa ja GAYY:n jäsenet viihtyivät kisakylän aurinkoisella terassilla mainiosti!

photo_2016-07-18_19-58-48
Pride-sitseillä nautittiin hyvästä seurasta, ruuasta ja juomasta sekä ohjelmasta. Kuvassa Lotte Heikkinen, Setan Nuorisotyön koordinaattori pitämässä juhlapuhettaan

Hallitusporukalla ehdimme myös käydä tsekkaamassa Mr. Gay Finland -finaalin yhteistyökumppanimme DTM:n tiloissa. Suosikkimme Marko Fali pokkasi tittelin itselleen tiukan ja kuuman kamppailun jälkeen, hurraa!

photo_2016-07-18_19-56-33
Mr. Gay Finland kilpailussa viimeisenä nähtiin uimapukukierros, joka sai yleisön sykkimään!

Perjantain Pritsien jäljiltä urheimmat ja uskaliaimmat päätyivät viettämään iltaa Korjaamolle sporttifetissibileisiin, jossa oli varsin hikinen tunnelma! Ei siitä sen enempää…

photo_2016-07-18_19-56-47
GAYY ja AYY edustivat parhaiten!

Viikon päätapahtumana lauantaina marssittiin Pride-kulkueessa Helsingissä rakkauden ilosanomaa levittäen, ja iltapäivä vietettiin piknikillä Kansalaistorilla Töölönlahden rannoilla. Ilta huipentui Suomen kaikkien aikojen suurimpiin homobileisiin, Euro Gamesin päättäjäisiin Kaapelitehtaalla, jossa pääsimme nauttimaan VIP-tiloissa Daruden keikasta!

-Konsta ja Olli


© GAYY ry, 2022