Sateenkaarisitsit 2017

Onko talven pitkä synkkyys masentanut mieltäsi ja haluat kaamosta pakoon? Etkö enää muista, miltä aurinko tuntuu? Älä niistä enää murehdi, vaan tule kevään värikkäimmille sitseille! Sateenkaarisitseillä voit olla tänä vuonna oman elämäsi diskopallo tai glitterponi, kun kevättuuli tuo sateenkaarelle glitterireunuksen. Älä siis jätä väliin ainutlaatuista tilaisuutta pukea kaikki säihkyvimmät vaatteesi päälle samaan aikaan ja häikäistä kevätaurinkoa takaisin! Ja mitä parasta, tapahtuma on kaikille tasapuolisesti avoin!

Siis mitä?!”
Aika: torstai 13.4., kokkarit klo 18.30, sitsit 19.00
Hinta: 17e
Pukukoodi: Sateenkaaricocktail+glitteri!
Paikka: Otakaari 20 iso puoli

Ilmoittautuminen aukeaa 22.3. klo 12 täällä!

Nähdään kaikki sitseillä!
—-
Has the long dark winter made you depressed and you want to flee the dark? Don’t you remember, what the sun feels like anymore? Well it’s time to put all your worries behind and come to the most colourful sitsit of the spring! This year at the Rainbow sitsit you can be the flashiest disco ball or the most glittery pony you’ll ever see, as the spring wind brings a glitter lining to the rainbow. So don’t miss out on this unique chance to wear all of your most colourful clothes at the same time and dazzle the sun! And what’s more, this event is equally open to everybody!

What did you say?!”
Time: Thursday April 13th. Cocktail hour at 18.30, sitsit at 19.00
Price: 17e
Dresscode: Rainbow-cocktail+glitter!
Place: Otakaari 20 big side

The sign-up opens on 22.3. here and is binding.

See you all at the sitsit!


© GAYY ry, 2022