Kutsu GAYY:n vaalikokoukseen

GAYY ry:n hallitus vuodelle 2018 valitaan 12.12. klo 17:00 alkavassa vaalikokouksessa. Vaalikokous pidetään Ossinkulmalla (Otakaari 18 A). Etukäteen voit hakea hallitukseen tai toimihenkilöksi osoitteessa TÄÄLLÄ. Ehdolle voi asettautua myös kokouksessa.

Kokouksen jälkeen, viimeistään klo 19 siirrytään Gorsuun (Jämeräntaival 5) viettämään PIKKUJOULUJA! Tule siis saunomaan, maistelemaan glögejä ja juhlistamaan vuoden loppumista sekä uuden vuoden hallitus- ja toimarivalintoja!

///

GAYY’s board for the year 2018 will be chosen at the Election Meeting starting at 17 o’clock on the 12th of December. The Election Meeting will be held at Ossinkulma (Otakaari 18 A). You can apply to a board or official position also beforehand HERE. You can also apply at the meeting.

After the meeting, at the latest around 19 o’clock, we will move to Gorsu (Jämeräntaival 5) to have a Pre-Christmas Party! So come enjoy the sauna, drink some glögi and celebrate the end of the year and the newly chosen board and officials for the next one!

 

GAYY ry vaalikokous 2017

12.12.2017 klo 17:00

Otakaari 18

Ossinkulma

 1. Kokouksen avaus

 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri

 3. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi varapöytäkirjantarkastajaa

 4. Valitaan kaksi ääntenlaskijaa ja kaksi varaääntenlaskijaa

 5. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

 6. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

 7. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja sihteeri seuraavaksi toimikaudeksi

 8. Valitaan muut hallituksen jäsenet seuraavaksi toimikaudeksi

 9. Valitaan muut toimihenkilöt seuraavaksi toimikaudeksi

 10. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varahenkilöt seuraavaksi toimikaudeksi

 11. Muut esille tulevat asiat

 12. Päätetään kokous