Sateenkaarisitsit – kärsimysnäytelmä 🌈

Maallinen taival jatkuu. Mikään ei tunnu enää miltään, paitsi elämän tuoma tuska, jonka viiltävää kipua ei kukaan kuolevainen voi välttää. Okaisen piiskan napsahtava isku paljaalle pakaralle, loputtomiin riehuva pandemia, ympärillä hajoava maailma jonka riekaleita koitat parsia ahdingossasi yhteen, pöydällä kuivunut leipä, paska viini. Eikö tämä koskaan lopu?!??

Piinaviikon päätteeksi GAYY kokoontuu pohtimaan Pääsiäisen syvintä sanomaa, kärsimystä, kun Sateenkaarisitsit tulevat jälleen. On tuskasi juontuva sitten yleisestä maailmantilasta, kasaantuvista dediksistä tai ghostaavista Grindr-mulkuista, manifestoi se ulos pitkänä perjantaina 15.4. Otarannan kerhotilan syntisten pöydässä.

Tl;dr
MIKÄ? Sateenkaarisitsit – kärsimysnäytelmä 🌈
MILLOIN? Perjantaina 15.4. klo 18 (gongi 18.30)
MISSÄ? Otarannan kerhotila (Otaranta 8B)
HINTA? 15€
ILMO? Huomenna ti 29.3. klo 12

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmo aukeaa jo huomenna 29.3. klo 12 ja sulkeutuu ke 6.4. Mukaan mahtuu ensimmäiset 40 sitsaajaa.


© GAYY ry, 2022