Otaniemi GayDay 2022

Aika: 3. heinäkuuta klo 14.00
Paikka:
Smökki
Hinta: ilmainen

Otaniemen glitterisimmät kesäbileet ovat taas täällä, kun prideviikon päättää Otaniemi GayDay! Tapahtumaa on järjestämässä GAYY ry, joka on 2013 perustettu sateenkaariopiskelijajärjestö, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen Aallon LGBTQ-opiskelijoita, tarjota heille turvallinen tila sekä edistää heidän hyvinvointia ja menestystä yliopistossa. GayDay on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka pyrkii tuomaan LGBTQ+ korkeakouluopiskelijat saman katon alle. Tapahtumassa on luvassa rentoa hengailua, kilpailuja, bingoa, musiikkia ja pientä naposteltavaa. Tänä vuonna GayDay on avoin kaikille pääkaupunkiseudun sateenkaari korkeakouluopiskelijoille.

Nappaa siis kamu mukaan ja suuntaa Otanimen Smökkiin! Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita ja pyydämme ottamaan järjestäjiin yhteyttä, mikäli kokee minkäänlaista häirintää tai epämukavuutta.


© GAYY ry, 2022